Servicii

SERVICII

Fântâni arteziene

Un mod minunat pentru revitalizarea grădinii dvs. sau a orașului este instalarea unei fântâni de grădină sau a unui mic lac.
Read more

Irigații

Sistemele automate pentru irigat pot fi montate atât în spații private (curți, grădini) cât și în spații publice (terenuri sportive, parcuri, etc). Obiectivul unui sistem automat de irigat este acela de a asigura cantitatea optimă de apă necesară plantelor pentru a se dezvolta.
Read more

Folie iaz

Firma noastra execută iazuri, lacuri și acumulări de apă de toate mărimile, hidroizolații, cursuri de apă precum orice  lucrare care implică utilizarea membranelor hidroizolante EPDM, HDPE, LDPE, PVC.
Read more

Ceață artificială

Sistemul de răcorire exterioară este compus dintr-o pompa de presiune (70 bar) și o rețea de diuze, care prin pulverizarea foarte fină (0,15 microni ) reduc temperatura ambientală cu până la 10 grade.Aplicațiile sistemelor de răcorire exterioară sunt multiple, ceață artificială înlocuiește cu succes sistemele de aer condiționat clasice, acolo unde aerul condiționat nu se poate monta.
Read more

Grile eco Golpla

Deși sunt foarte ușoare grilajele Golpla sunt extrem de rezistente la trafic ușor, având o rezistență la tasare de 50 to/mp .
Read more